KURSNA LISTA   -   24.02.2017.

valuta kupovni srednji prodajni
EUR EUR 121.5289 123.9458 126.3627
CHF CHF 112.9266 116.3592 119.7918
GBP GBP 142.7936 147.1341 151.4746
USD USD 111.2785 117.0736 122.8687
kompletna lista

E - BANKING

Stanovništvo     Elektronsko bankarstvo    E - BANKING

E - BANKING

E-banking je savremeni koncept bankarstva nastao iz želje da vam olakšamo dan i prilagodimo se vašem tempu života. Korišćenjem najnovijih tehnologija stvorili smo unapređenu e-banking platformu koja vam omogućava da većinu bankarskih usluga obavljate brzo i jednostavno gde god i kad god poželite, bilo da ste kod kuće, u kancelariji ili na odmoru, bilo da je jutro ili veče.

PLAĆANJE RAČUNA POTPUNO BESPLATNO I SIGURNO

Izmirite sve svoje obaveze bez ikakvih troškova i provizija! Plaćanje računa nije nikad bilo jednostavnije. Pronađite primaoca uplate na predefinisanoj listi primalaca plaćanja i izmirite stalne mesečne obaveze za struju i ostale komunalije ili sami unesite broj računa, ukoliko ga nema na listi, i uplatite željeni iznos uz pomoć Tokena.

TOKEN je uređaj koji služi za autorizaciju vaših transakcija kada se primalac plaćanja ne nalazi na unapred definisanoj listi računa. Uz Token uređaj možete biti sigurni da su sredstva na vašem računu zaštićena od neovlašćenog prenosa na račun trećeg lica. Zahtev za Token uređaj možete podneti u vašoj ekspozituri.

SVE INFORMACIJE O VAŠEM RAČUNU

 • Uvid u raspoloživo stanje i promet po vašim računima u realnom vremenu
 • Pregled platnih kartica, raspoloživih sredstava, prometa i obaveštenja po karticama
 • Mogućnost praćenja stanja kredita, uplata po kreditima, planova otplate i obaveštenja o kreditima

JEDNOSTAVAN PRENOS SREDSTAVA I MENJAČKI POSLOVI

 • Prenos sredstava između vaših računa
 • Uplate na račune fizičkih lica
 • Kupovina i prodaja stranih valuta

MOGUĆNOST PREVREMENE OTPLATE RATA ZA MASTERATA KREDITNU KARTICU

Prevremena otplata rata za Masterata kreditnu karticu bez odlaska u ekspozituru! Bez obzira da li ste kupovinu na rate obavili bez kamate u prodajnim objektima naših partnera ili u drugim prodavnicama uz 5% provizije, sve vaše rate možete prevremeno otplatiti putem e-bankinga.

UPRAVLJANJE BUDŽETOM I ANALIZA POTROŠNJE

 • Grafički prikaz potrošnje za lakše praćenje tokova novca
 • Pregled mesečnih izvoda
 • Podešavanje limita za SMS obaveštenja o transakcijama izvršenim platnim karticama i uplatama na vaš tekući račun

OD SADA JOŠ MNOGO NOVIH USLUGA U ONLINE EKSPOZITURI!
SUPER NOVA E-BANKING PLATFORMA!

 1. Odobrenje keš kredita sa fiksnom kamatnom stopom

  U nekoliko koraka dođite do željene sume novca uz novu e-banking platformu koja omogućava brzo i lako online odobrenje keš kredita.

  Do željenog kredita možete doći odabirom visine mesečne rate koja vam odgovara ili odabirom iznosa kredita koji vam je potreban.

  Više o online kreditima pogledajte na stranici ONLINE KEŠ KREDITI

 2. Online realizacija dozvoljenog minusa

  Ako vam je povremeno potreban dodatni novac na tekućem računu, jednostavno i brzo vam možemo odobriti dozvoljeni minus online, bez odlaska u banku.

  Odobrenje novog ili obnovu dozvoljenog minusa po tekućem računu sada je moguće uraditi putem e-banking platforme, bez obzira da li je inicijalno odobrenje realizovano online ili u ekspozituri.

  Više o online dozvoljenom minusu pogledajte na stranici DOZVOLJENI MINUS

 3. Online otvaranje štednog računa i oročenje vaših sredstava

  Štednja na najbrži i najlakši način!
  Bez dolaska u ekspozituru sada možete otvoriti štedni račun i oročiti svoja sredstva što je siguran i lak način da uvećate svoju ušteđevinu.

  Više o online otvaranju štednog računa i oročenju sredstava pogledajte na stranicama ŠTEDNJA PO VIĐENJU i MOJA ŠTEDNJA-OROČENA ŠTEDNJA

 4. Kreiranje online trajnog naloga za plaćanje

  Trajni nalog je dostupan svim klijentima koji u Societe Generale banci imaju otvoren tekući ili štedni račun i od sada se može kreirati online putem e-bankinga.

  Više o online trajnom nalogu pogledajte na stranici TRAJNI NALOG

 5. Nova mogućnost online video razgovora sa ličnim bankarom

  Za sve korisnike koji žele dodatnu pomoć prilikom izbora i realizacije novih bankarskih usluga na raspolaganju je tim online ekspoziture putem video poziva uživo. Video razgovore sa bankarom možete voditi svakog dana u nedelji, od ponedeljka do petka od 8 časova do 22 časa, a subotom i nedeljom od 10 do 19 časova.

Za sve dodatne informacije o novim uslugama kontaktirajte nas na broj 0800 111 555.

KVALIFIKOVANI SERTIFIKAT ZA POTPISIVANJE ELEKTRONSKIH DOKUMENATA

Kompletan proces odobrenja kredita i dozvoljenog minusa završavate potpuno online uz kvalifikovani sertifikat za potpisivanje elektronskih dokumenata, a ukoliko ne posedujete sertifikat dokumenta na kraju procesa možete potpisati u ekspozituri ili će vam ih kurir doneti na kućnu adresu.
Otvaranje štednog računa, oročenje i kreiranje trajnog naloga možete realizovati samo uz kvalifikovani sertifikat za potpisivanje elektronskih dokumenata.

BEZBEDNO KORIŠĆENJE E-BANKINGA

 • Logovanje se vrši korišćenjem virtuelne tastature koja sprečava neautorizovan pristup vašoj lozinci.
 • Omogućen je prikaz podataka o datumu i vremenu poslednjeg logovanja.
 • Mesečne limite za plaćanje putem e-bankinga određujete sami.
 • Plaćanje računa koji nisu unapred definisani na vašoj listi nije moguće izvršiti bez validacije uz pomoć koda, koji generiše Token uređaj. Na ovaj način su sredstva na vašem računu zaštićena od neovlašćenog prenosa na račun trećeg lica.

PREPORUKA

Menjajte lozinku na svakih 6 meseci

Za sve informacije kontaktirajte svog ličnog bankara ili pozovite korisnički centar na 011 30 11 555 radnim danima od 09:00 do 19:00 časova i subotom od 10:00 do 14:00 časova. Tehnička podrška dostupna vam je radnim danima od 09:00 do 17:00 časova.

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE E-BANKINGA ULOGUJTE SE NA VAŠ E-BANKING NALOG

izrada sajtova