KURSNA LISTA   -   29.03.2017.

valuta kupovni srednji prodajni
EUR EUR 121.5347 123.9518 126.3689
CHF CHF 112.0902 115.4974 118.9046
GBP GBP 138.0324 142.2281 146.4238
USD USD 111.2711 114.6534 118.0357
kompletna lista

E - BANKING

Stanovništvo     Elektronsko bankarstvo    E - BANKING

E - BANKING: Banka u udobnosti vašeg doma

E-banking je savremeni koncept bankarstva nastao iz želje da vam olakšamo dan i prilagodimo se vašem tempu života. Korišćenjem najnovijih tehnologija stvorili smo unapređenu e-banking platformu koja vam omogućava da većinu bankarskih usluga obavljate brzo i jednostavno gde god i kad god poželite, bilo da ste kod kuće, u kancelariji ili na odmoru, bilo da je jutro ili veče.

PLAĆANJE RAČUNA POTPUNO BESPLATNO I SIGURNO

Izmirite sve svoje obaveze bez ikakvih troškova i provizija! Plaćanje računa nije nikad bilo jednostavnije. Pronađite primaoca uplate na predefinisanoj listi primalaca plaćanja i izmirite stalne mesečne obaveze za struju i ostale komunalije ili sami unesite broj računa, ukoliko ga nema na listi, i uplatite željeni iznos uz pomoć jednokratne šifre za plaćanje koju veoma lako možete generisati i putem vaše m-banking aplikacije.

U vašoj m-banking aplikaciji, u sekciji Tokeni, dovoljno je da izaberete opciju Kreiranje koda za plaćanje i nakon potvrde zahteva ukucavanjem svog PIN-a brzo i jednostavno dolazite do jednokratne šifre plaćanja. Iskoristite je da potvrdite bilo koju uplatu koju želite da realizujete u e-bankingu, za račune koji se ne nalaze među unapred definisanim ili kako biste kreirali svoje nove šablone.

SVE INFORMACIJE O VAŠEM RAČUNU

 • Uvid u raspoloživo stanje i promet po vašim računima u realnom vremenu
 • Pregled platnih kartica, raspoloživih sredstava, prometa i obaveštenja po karticama
 • Mogućnost praćenja stanja kredita, uplata po kreditima, planova otplate i obaveštenja o kreditima

JEDNOSTAVAN PRENOS SREDSTAVA I MENJAČKI POSLOVI

 • Prenos sredstava između vaših računa
 • Uplate na račune fizičkih lica
 • Kupovina i prodaja stranih valuta

MOGUĆNOST PREVREMENE OTPLATE RATA ZA MASTERATA KREDITNU KARTICU

Prevremena otplata rata za Masterata kreditnu karticu bez odlaska u ekspozituru! Bez obzira da li ste kupovinu na rate obavili bez kamate u prodajnim objektima naših partnera ili u drugim prodavnicama uz 5% provizije, sve vaše rate možete prevremeno otplatiti putem e-bankinga.

UPRAVLJANJE BUDŽETOM I ANALIZA POTROŠNJE

 • Grafički prikaz potrošnje za lakše praćenje tokova novca
 • Pregled mesečnih izvoda
 • Podešavanje limita za SMS obaveštenja o transakcijama izvršenim platnim karticama i uplatama na vaš tekući račun

OD SADA JOŠ MNOGO NOVIH USLUGA U ONLINE EKSPOZITURI!
SUPER NOVA E-BANKING PLATFORMA!

 1. Odobrenje keš kredita sa fiksnom kamatnom stopom

  U nekoliko koraka dođite do željene sume novca uz novu e-banking platformu koja omogućava brzo i lako online odobrenje keš kredita.

  Do željenog kredita možete doći odabirom visine mesečne rate koja vam odgovara ili odabirom iznosa kredita koji vam je potreban.

  Više o online kreditima pogledajte na stranici ONLINE KEŠ KREDITI

 2. Online realizacija dozvoljenog minusa

  Ako vam je povremeno potreban dodatni novac na tekućem računu, jednostavno i brzo vam možemo odobriti dozvoljeni minus online, bez odlaska u banku.

  Odobrenje novog ili obnovu dozvoljenog minusa po tekućem računu sada je moguće uraditi putem e-banking platforme, bez obzira da li je inicijalno odobrenje realizovano online ili u ekspozituri.

  Više o online dozvoljenom minusu pogledajte na stranici DOZVOLJENI MINUS

 3. Online otvaranje štednog računa i oročenje vaših sredstava

  Štednja na najbrži i najlakši način!
  Bez dolaska u ekspozituru sada možete otvoriti štedni račun i oročiti svoja sredstva što je siguran i lak način da uvećate svoju ušteđevinu.

  Više o online otvaranju štednog računa i oročenju sredstava pogledajte na stranicama ŠTEDNJA PO VIĐENJU i MOJA ŠTEDNJA-OROČENA ŠTEDNJA

 4. Kreiranje online trajnog naloga za plaćanje

  Trajni nalog je dostupan svim klijentima koji u Societe Generale banci imaju otvoren tekući ili štedni račun i od sada se može kreirati online putem e-bankinga.

  Više o online trajnom nalogu pogledajte na stranici TRAJNI NALOG

 5. Nova mogućnost online video razgovora sa ličnim bankarom

  Za sve korisnike koji žele dodatnu pomoć prilikom izbora i realizacije novih bankarskih usluga na raspolaganju je tim online ekspoziture putem video poziva uživo. Video razgovore sa bankarom možete voditi svakog dana u nedelji, od ponedeljka do petka od 8 časova do 22 časa, a subotom i nedeljom od 10 do 19 časova.

Za sve dodatne informacije o novim uslugama kontaktirajte nas na broj 0800 111 555.

KVALIFIKOVANI SERTIFIKAT ZA POTPISIVANJE ELEKTRONSKIH DOKUMENATA

Kompletan proces odobrenja kredita i dozvoljenog minusa završavate potpuno online uz kvalifikovani sertifikat za potpisivanje elektronskih dokumenata, a ukoliko ne posedujete sertifikat dokumenta na kraju procesa možete potpisati u ekspozituri ili će vam ih kurir doneti na kućnu adresu.
Otvaranje štednog računa, oročenje i kreiranje trajnog naloga možete realizovati samo uz kvalifikovani sertifikat za potpisivanje elektronskih dokumenata.

BEZBEDNO KORIŠĆENJE E-BANKINGA

 • Logovanje se vrši korišćenjem virtuelne tastature koja sprečava neautorizovan pristup vašoj lozinci.
 • Omogućen je prikaz podataka o datumu i vremenu poslednjeg logovanja.
 • Mesečne limite za plaćanje putem e-bankinga određujete sami.
 • Plaćanje računa koji nisu unapred definisani na vašoj listi nije moguće izvršiti bez validacije uz pomoć koda, koji se lako može generisati putem m-banking aplikacije ili uz pomoć Token uređaja. Na ovaj način su sredstva na vašem računu zaštićena od neovlašćenog prenosa na račun trećeg lica.

PREPORUKA

Menjajte lozinku na svakih 6 meseci

Za sve informacije kontaktirajte svog ličnog bankara ili pozovite korisnički centar na 011 30 11 555 radnim danima od 09:00 do 19:00 časova i subotom od 10:00 do 14:00 časova. Tehnička podrška dostupna vam je radnim danima od 09:00 do 17:00 časova.

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE E-BANKINGA ULOGUJTE SE NA VAŠ E-BANKING NALOG

izrada sajtova